Španija Prva liga: Milić, Vasić, Ivanović dvocifrene

Odigrano je 30. kolo Prve španske lige pred početak play off-a.

Valensija je odnela pobedu nad Ensinom rezultatom 77:52. U poraženoj ekipi, Aleksandra Stanaćev je za 24 minuta postigla 9 poena, pet skokova i pet asistencija.

Avenida je savladala Gerniku rezultatom 93:62. Nikolina Milić je postigla 19 poena i šest skokova za 24 minuta igre, dok je sa druge strane Milica Ivanović za 24 minuta postigla 15 poena, dva skoka i dve asistencije.

Takođe, u još jednoj utakmici, Nikolina Milić je slavila. Avenida je odnela pobedu nad Đironom rezultatom 74:67. Postigla je 17 poena i četiri skoka za 27 minuta igre. Sonja Vasić je sa druge strane postigla 11 poena, 10 skokova i pet asistencija za 30 minuta.

Ensino je savladao Zamarat rezultatom 81:52. Aleksadra Stanaćev je za 15 minuta postigla 8 poena, dva skoka i dve asistencije.

Promete je bio bolji od Araskija rezultatom 77:62. Adrijana Knežević je za 11 minuta postigla 6 poena, 1 skok i jednu asistenciju.

U utakmici četvrt finala play off-a, Avenida će ukrstiti snage sa Gran Kanarijom, Gernika sa Estudijantesom, Ensino protiv Valensije i Đirona sa Klarinosom.

Prethodni tekstSnežana Čolić i naredne sezone u Art basketu
Sledeći tekstŠpanija Druga liga: Stamenković i Katanić slavile u pobedi svojih timova