Prva liga 12. kolo: Igra se u Subotici, derbi u Novom Sadu

Preostale dve utakmice 12. kola Prve ženske lige Srbije igraju se danas.

0
689

Od 17 sati u Subotici se sastaju Spartak (1-8) i Art basket (7-2). Subotičanke ulaze u utakmicu osokoljene prvom pobedom u prvenstvu što im povećava šanse za opstanak. Sa druge strane Art basket je u prošloj odigranoj utakmici poražen u Vrbasu, pa mu svaka pobeda puno znači u borbi za plej-of. U prvom delu sezone beogradski tim je bio ubedljiv i pobedio sa 99:65.

Od 18 sati u Novom Sadu se igra derbi ovog kola. Vojvodina 021 (7-1) i Radivoj Korać (7-1) poslednje takmičarske utakmice su odigrali pre tačno mesec dana i upitno je u kakvoj formi dočekuju današnji meč. U međuvremenu su obe ekipe pretrpele određene kadrovske promene, Vojvodina je raskinula ugovor sa Shaquandom Miler Mccray a dovela Anu Ilić i Minu Đorđević, dok je Radivoj Korać zbog aktuelne epidemiološke situacije raskinuo ugovor sa Sabrinom Haines. U svakom slučaju, pobeda je i jednima i drugima veoma bitna u nastojanju da obezbede učešće u plej-ofu. U prvom delu sezone Radivoj Korać je na svom parketu slavio rezultatom 78:71.

U subotu su odigrane tri utakmice ovog kola: Kraljevo – Duga 86:52, NŽKA – Partizan 1953 60:75 i Vrbas – Student 61:59. Odložena je utakmica Radnički – Crvena zvezda.

SPARTAK – ART BASKET
LIVE STATS
LIVE STREAM
Nedelja 6.12.2020. u 17
Hala Dudova šuma, Subotica
Živanović V. (BG) Knežević U. (ST) Batinić D. (ZR) Trebaticki I. (NS)

VOJVODINA 021 – RADIVOJ KORAĆ
LIVE STATS
LIVE STREAM
Nedelja 6.12.2020. u 18
Sportska hala Petrovaradin, Novi Sad
Ranković Z. (PA) Savić D. (KO) Orešković M. (KČ) Tabašević I. (KO)

TABELA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here