Radivoj Korać i Sabrina Nikol Hejns sporazumno raskinuli ugovor usred epidemiološke situacije

ŽKK Radivoj Korać i Sabrina Nikol Hejns sporazumno su raskinuli ugovor usred epidemiološke situacije u svetu.

0
498

Prva Amerikanka u istoriji kluba je odigrala osam utakmica. Prosečno je beležila 13.3 poena (3.0/5.5 za 2, 1.9/4.3 za 3), 6 askokova, 2.1 asistenciju, 1.6 osvojenu loptu za 24 minuta.

O vremenu provedenom u „Žućkovoj avliji“, Sabrina Hejns kaže.

-Vreme provedeno u Koraću je bilo veoma zabavno. Upoznala sam neke neverovatne ljude u klubu i veoma sam zahvalna svima što su me doveli i učinili da se osećam dobrodošlom.

Sabrina je rođena u Finiksu, gde je završila srednju školu, a zatim upisala i državni univerzitet „Arizona“. Posle tri godine prebacila se na jedan od najprestižnijih univerziteta „Kentaki“. U prošloj sezoni je bila jedina igračica koja je svih 30 utakmica počela kao starter.

Kako je rekla po dolasku, nije puno znala o Srbiji i životu ovde, jedino je znala ko je Nikola Jokić, NBA as.

-Uživala sam tokom boravka u Srbiji. Tokom poslednjih meseci sam naučila toliko toga o srpskom nasleđu i kulturi. Bilo je to sjajno iskustvo. Pored toga, posebno ću pamtiti neverovatnu hranu, neverovatne palačinke koje imate. Bile su apsolutno neverovatne i postale su moj novi omiljeni desert.

Sabrina Hejns kaže i kako će po povratku u rodni kraj svima u superlativima govoriti o Koraću i Srbiji.

-Definitivno ću svima u Americi jasno staviti do znanja da se Korać prema svojim igračicama odnosi sa velikim poštovanjem. Svi u klubu su mi bili od velike pomoći u tranziciji života u inostranstvu. Zauvek sam im zahvalna što imam takve ljude u svom životu. Radujem se poseti Srbiji u budućnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here