Instagram intervju – Ivana Brajković, košarkašica Kraljeva

Ivana Brajković, članica Kraljeva, bila je naš gost u rubrici Instagram intervju i odgovarala je na pitanja koja ste slali u inboks našeg Instagram profila.

Izdvojili smo ona najinteresantnija.

Može li Kraljevo do titule?
-Naravno. Imamo malo lošiji start, ali to ništa ne znači. Lopta je okrugla, sve je moguće. Verujemo u ono što radimo, verujemo jedna drugoj i to će doneti dobar rezultat.

Koju karakteristiku posebno ceniš u svojoj igri?
-Timski sam igrač, u svakom momentu tim mi je najbitniji i sve bih uradila za saigračicu koja se nalazi sa mnom na terenu ili na klupi.

Koju utakmicu iz Radivoja Koraća posebno pamtiš?
-Sezona 2013/14, utakmica u Podgorici. Finale Jadranske lige kad smo osvojili prvu titulu u istoriji kluba posle tri produžetka.

Koja ti je najlepša uspomena iz Koraća?
-Sad, kad sam „porasla“, shvatam da je svaki momenat proveden tamo deo nekih lepih uspomena. Ne bih ništa posebno izdvajala. Znam samo da mi moj Pavke mnogo nedostaje i da će me Korać uvek na njega asocirati.

Da li bi se bavila trenerskim poslom posle karijere?
-Iskreno,ne bih. Možda nekim specifičnostima, da budem „profesor sporta“, da radim sa manjom decom na nekim stvarima, ali konkretno košarkaški trener – mislim da to ne bih želela, ali nikad se ne zna.

Kome posvećuješ pobede?
-Iskreno, ne znam da li sam dva puta u životu posvetila nekome 🙂 i ako sam posvetila, ne sećam se kome 😂

Da li ćeš se jednog dana vratiti u Nemačku da igraš?
-Nemačku jako volim i uvek bih se rado vratila ako bude prilike.

Kakva je saigračica i drugarica Chloe Bully?
-Najviše sam košarci zahvalna na ljudima koje mi je donela. Jedna od tih ljudi je i Chloe. Jedna izuzetno kvalitetna osoba, sjajna saigračica, pre svega dobar čovek. Zaista sam srećna što sam imala priliku da mi bude saigracica prošle godine u Herneru.

Šta ti se posebno sviđa u Kraljevu?
-Reka Ibar, Manastir Žiča, kafić Flash 😂, i ove planine okolo, ne znam kako se zovu. Šalim se. Mnogo je lep grad. Mali, ali sa dušom.

Vidiš li sebe jednog dana u novinarskom poslu?
-Vidim, ali u nekom online novinarstvu, ne u TV ili radio novinarstvu.

Pile, kad radimo manikir? 🤣 P.S. Inače, Brale se u slobodno vreme bavi time, ima kompletnu opremu za sređivanje noktića 😊🥰
-Čim mi Covid-19 dozvoli da otvorim salon ponovo, zakazujem ti termin🙂

Koji ti je omiljeni vic?
-Joj, pa ne znam. Uglavnom oni najgluplji su mi i najsmešniji. Nešto ovako: Doktor u ludnici odluči da jednog ludaka pusti kući. Počne on da šeta po sobama. Uđe u jednu sobu, a tamo svi ludaci skaču po krevetima, samo jedan leži. Doktor taman pomisli da je našao tog jednog normalnog. Pita on prvo one što skaču zašto skaču. Oni mu odgovore: Mi smo kokice i mi se kokamo. Pita on onog što leži: A zašto ti ležiš? Što se i ti ne kokaš sa njima? A on odgovori: Ja sam se zalepio za šerpu.

Da li bi nam otkrila tajnu svog lepog osmeha?
-Nema tajne.🙂 Nema razloga da ne budem nasmejana. Imam najbolje prijatelje i porodicu, svi su zdravi, jednostavno sam uvek srećna.

Koji slatkiš ti je najomiljeniji?
-Uh,samo jedan?! 🙂 Najlepše želje sa mlečnim kremom, čoko napolitanke, eurokrem… i sve što ima veze sa čokoladom. 🙂

Koji ti je najneobičniji poklon koji si dobila od neke igračice tokom karijere? 😂😂😂 P.S. Volim te Banderice ❤️
-Ahahahahahah, mala motika na rasklapanje. P.S. Volim i ja tebe! 💋

Prethodni tekstOVO SAM JA – SNEŽANA ČOLIĆ
Sledeći tekstŽKK Radnički našao novog plejmejkera: Milica Inđić menja Nataliju Spaić