Radnički u nastavku sezone sa novim trenerom, ekipu iz Beograda preuzeo Nikola Savić

Kkž Radnički iz Beograda saopštio je da će u nastavku sezone ekipu voditi Nikola Savić.

0
503

U saopštenju kluba sa Crvenog krsta se kaže:

„Ekipi se pridružio mladi trener Nikola Savić, koji će u nastavku sezone voditi seniorsku i obe juniorske ekipe.

Posebno nam je drago što je Nikola došao u naš tim zato što je on u Kkž „Radnički“ proveo svoje prve godine trenerskog posla, pre gotovo 10 godina.

„Jednostavno duga istorija mene i Kkž Radničkog, koji datira još iz sada već davne 2011. godine i mog prvog agažmana u ovom klubu. Takođe i jedna posebna osoba za mene, koja me je uvela u svet košarke iz ugla trenera, a to je Goran Duraković. Lep period lepe uspomene, i evo me opet“, objasnio je Nikola svoje razloge za dolazak u klub.

Nakon odlaska iz Radničkog, trenirao je mlađe kategorije u Flešu i Crvenoj zvezdi, a sada ga je put doveo nazad u žensku košarku i to baš u Radnički, gde je i ponikao.

„Od ove sezone očekujem dosta visoko pozicioniranje ekipe, mislim da ekipa poseduje kvalitet da budemo u samom vrhu lige i da se podjednako sa drugim kvalitetnim ekipama borimo za ulazak u viši rang“, istakao je on.

Nikola, dobro došao nazad u svoj klub! Želimo ti mnogo sreće u radu i postizanje cilja!“ stoji u saopštenju.

Radnički je posle četiri kola u sredini tabele sa učinkom 2-2, a Savić će imati priliku da debituje protiv Topolčanke u utakmici 5. kola.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Imamo veoma lepe vesti za sve ljubitelje našeg kluba! Ekipi se pridružio mladi trener Nikola Savić, koji će u nastavku sezone voditi seniorsku i obe juniorske ekipe. Posebno nam je drago što je Nikola došao u naš tim zato što je on u Kkž "Radnički" proveo svoje prve godine trenerskog posla, pre gotovo 10 godina. "Jednostavno duga istorija mene I Kkž Radničkog, koji još datira iz sada već davne 2011. godine i mog prvog agažmana u ovom klubu. Takođe i jedna posebna osoba za mene, koja me je uvela u svet košarke iz ugla trenera, a to je Goran Duraković. Lep period lepe uspomene, i evo me opet", objasnio je Nikola svoje razloge za dolazak u naš klub. Nakon odlaska iz Radničkog, trenirao je mlađe kategorije u Flešu i Crvenoj zvezdi, a sada ga je put doveo nazad u žensku košarku i to baš u Radnički, gde je i ponikao. "Od ove sezone ocekujem dosta visoko pozicioniranje ekipe, mislim da ekipa poseduje kvalitet da budemo u samom vrhu lige I I da se podjednako sa drugim kvalitetnim ekipama borimo za ulazak u viši rang", istakao je on. Nikola, dobro došao nazad u svoj klub! Želimo ti mnogo sreće u radu i postizanje cilja!🏀 🔴⚫🔴⚫🔴⚫

Објава коју дели KKŽ Radnički Beograd (@kkzradnicki) дана

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here