ŽKK 021 sa novim imenom i bojama ulazi u novu sezonu

ŽKK 021 iz Novog Sada u narednoj sezoni će se takmičiti pod imenom ŽKK Vojvodina 021.

0
1992

Novosadski tim će nastaviti slavnu istoriju kluba u crveno-beloj kombinaciji.

Saopštenje kluba iz Novog Sada prenosimo u celosti.

„Poštovani ljubitelji sporta a posebno ženske košarke,

u saradnji sa gradskim i pokrajinskim sportskim organima, i uz saglasnost i odobravanje svih relevantnih činilaca jednog od najpopularnijih sportskih društava u Srbiji i na Balkanu naš klub se od danas zove i takmiči u svim kategorijama pod imenom Ženski košarkaški klub „Vojvodina 021“ umesto dosadašnjeg KK „021“.

Nastavljamo slavnu istoriju velikog kluba koji je osvojio brojne titule i iznedrio neke od najboljih svetskih košarkašica, i svesni smo a i spremni da preuzmemo odgovornost i težinu imena i boja Vojvodine.

Ljudi koji vode novosadski sport na čelu sa gradonačelnikom Vučevićem, puno su učinili da se „Voša“ vrati Novosađanima i svim njenim navijačima i na tome im veliko hvala u ime svih „Vojvodinaša“.

U takmičenja Prve ženske lige Srbije, Kupa „Milana Cige Vasojevića“ i međunarodne VABA lige ulazimo kao ŽKK „VOJVODINA 021“ a sportski stremimo da bar jedno takmičenje završimo kao „VOŠA ŠAMPION“.

U nadi da će takmičenja početi i završiti se u sportskom duhu i na terenu kako i dolikuje, želimo svima dobro zdravlje i puno uspeha.

Predsednik ŽKK Vojvodina 021 Aleksandar Jovanović“

Vojvodina 021 će prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni igrati u Beogradu protiv Radivoja Koraća u nedelju od 17 časova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here