Očekivanja u Radivoju Koraću pred start sezone

Pred početak nove sezone trener Radivoja Koraća Zoran Akanović i kapiten tima - Marija Stojiljković izneli su svoje utiske o pripremnom periodu i očekivanja od ove, po mnogo čemu, drugačije sezone.

0
438

Trener Zoran Akanović:

„Od marta ove godine, kada je prvenstvo prekinuto zbog Covid-19, verujem da je svaki sportski radnik priželjkivao da se stvari vrate u normalu i novo prvenstvo počne bez odlaganja. Definitivno smo jako uzbuđeni i sa velikim nestrpljenjem čekamo vikend kada nam u goste dolazi uvek neugodna ekipa iz Novog Sada. Što se tiče naših devojaka, mogao bih da pričam u nedogled o njihovom zalaganju, zajedništvu i velikom odricanju. Veoma sam ponosan kako smo prošli pripremni period sa mnogo prolivenog znoja i puno pretrčanih kilometara. U sezonu ulazimo sa najvišim ambicijama, sa željom da pomerimo granice kako na, tako i van terena. Poželeo bih sreću i zdravlje svim članovima kluba, našim seniorkama, Jelki i Dinči brz oporavak, i da kad se crta podvuče za osam meseci Korać bude šampion na svim poljima. Bolji – Najbolji – Korać 💪🏻 „.

Kapiten ekipe Marija Stojiljković veruje da će se i Koraćev šesti igrač uskoro pridružiti:

„Nakon duge pauze ponovo se vraćamo na teren. Iza nas je odlično odrađen pripremni period, dosta smo radili i u sezonu ulazimo puni entuzijazma. Nadam se da će se situacija sa pandemijom stabilizovati kako bi naši navijači mogli da prisustvuju utakmicama, jer smo po tome prepoznatljivi i oni su naš šesti igrač na terenu. Pratite nas i budite uz nas!“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here