Košarkašice ekipe 021 se pripremaju u Petrovaradinu i najavljuju duplu krunu! VIDEO

Prošlogodišnji vicešampion, ekipa 021 iz Novog Sada priprema se za nastupajuću sezonu u svojoj hali u Petrovaradinu.

0
652

U odnosu na prošlogodišnji sastav došlo je do određenih promena, a trener Aleksandar Jovanović smatra da je tim jači nego pre godinu dana.

-Mislim da smo jači ove sezone. Imamo neke odlaske u inostranstvo i u neke domaće klubove. Doveli smo dve igračice iz Crvene zvezde, jednu iz Novosadske ŽKA, tako da mislim da smo 10-15 odsto jači. Ali, i protivnici su se uglavnom pojačali. Mislim da će liga ove sezone biti izjednačena, interesantna, nema lakih bodova nigde. Ne možeš nigde da odeš i da kažeš da sigurno dobijaš utakmicu – rekao je trener Aleksandar Jovanović.

Jedna od novajlija u timu je doskorašnja košarkašica Crvene zvezde Milina Mišeljić.

-Do sada je sve bilo ok. Zadovoljna sam. Sviđa mi se sredina. Devojke su super. Mi, naravno, idemo na titulu. Nadam se da će se ova situacija rešiti i da ćemo pokazati sve što znamo na terenu – rekla je Milina Mišeljić.

Lara Radulović će i u narednoj sezoni biti jedna od nosilaca igre novosadskog kluba.

-S obzirom na sastav ekipe i nove igračice koje su došle, mislim da imamo velike šanse da osvojimo obe titule u Srbiji. Što se tiče regionalne lige, prvi put učestvujemo, novo je iskustvo i videćemo kako ćemo se snaći. Nadamo se najboljem – kaže Lara Radulović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here