Anja Tasić ponovo u Radivoju Koraću

Mlada košarkašica Anja Tasić (2002, 183) vratila se u Radivoj Korać i potpisala ugovor za narednu sezonu.

0
443

Tasić je ponikla u Koraću i kroz mlađe selekcije sticala košarkaško znanje i iskustvo.

U prethodnoj sezoni nosila je dres Radničkog iz Kragujevca, a pre toga za mlađe selekcije Koraća je u sezonama 2016/2017 i 2017/2018 osvojila srebrne medalje, a 2018/2019 bila deo tima koji je osvojio i zlatnu medalju u konkurenciji kadetkinja.

„Drago mi je da se Anja vratila u svoj klub. Korać jeste porodica u kojoj se odrasta, iz koje se može otići u drugi klub ali za svoju decu vrata Koraća uvek su otvorena. Anja je košarkašica koja je na mnogo načina pokazala koliko voli svoj klub i tu je da se ove godine zajedno borimo za najviše moguće domete. Iako mlada igračica, pored ličnog košarkaškog napredovanja kroz sezonu, verujem da će Anja dati svoj doprinos u ostvarivanju ovogodišnjih ciljeva kluba. Našoj košarkašici želim puno sportskog zdravlja i sreće!“, istakao je direktor kluba Petar Bulatović prilikom potpisivanja ugovora.

Anja Tasić se zahvalila na ukazanom poverenju.

„Raduje me povratak u klub uz koji sam za tri sezone izgradila najlepše trenutke u dosadašnjoj karijeri. Želim da se zahvalim upravi kluba na ukazanom poverenju i na mogućnosti da ponovo branim boje Koraća. Nadam se da će nam dobro poznata hemija, podrška celog tima i podrška navijača sa tribina biti jak vetar u leđa da ostavrimo ciljeve predstojeće sezone!“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here