ŽKK Radnički čuva kapitena: Jelena Prvulović i naredne sezone u crvenom dresu

Kapiten ŽKK Radnički Jelena Prvulović braniće boje kragujevačkog kluba i u narednoj takmičarskoj sezoni.

0
401

Mada je tokom svoje karijere promenila veliki broj klubova, 28-godišnja Boranka uvek se sa zadovoljstvom vraćala u Kragujevac i svoj Radnički. Tako je bilo i pre dve godine, kada je odlučila da pomogne kragujevačkom klubu u povratničkom pohodu na Prvu žensku ligu Srbije.

Pored nespornih igračkih kvaliteta, Jelena Prvulović je neko ko svojom harizmom i autoritetom, kako na terenu, tako i van njega, pruža značajan doprinos ekipi. Zbog toga i ne čudi što su se čelnici Radničkog potrudili da je zadrže u svom jatu.

-Veoma sam srećna što ću šestu sezonu u svojoj karijeri nositi dres Radničkog. Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo jednog od najorganizovanijih klubova u državi. Zahvalila bih se upravi na ukazanom poverenju, koje ću se potruditi da opravdam na parketu – poručila je Prvulović.

Radnički je proteklu sezonu, naglo prekinutu epidemijom koronavirusa, okončao na solidnoj petoj poziciji.

U nastupajući sezonu kragujevački klub će ući sa znatno izmenjenim i podmlađenim sastavom. Radnički su u međuvremenu napustile Snežana Čolić, Aleksandra Jevrić, Jelena Jozić, Sofija Jovanović i Anja Tasić, a plan je da se roster popuni nekolicinom mladih i talentovanih igračica izredova gradskog drugoligaša, Radničkog 2016.

To naravno ne umanjuje takmičarske ambicije „crvenih dama“, koje će se potruditi da i u novoj sezoni ostave dobar utisak.

-Ja sam po prirodi uvek optimista, a budući da je Radnički izuzetno ambiciozan klub, iskreno se nadam dobrim rezultatima u narednoj sezoni. Mislim da imamo potencijal da budemo jedno od prijatnijih iznenađenja u ligi – smatra Jelena Prvulović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here