Ana Joković i Anđelija Arbutina otvorile košarkaški vikend u TC Ušće

Legendarna košarkašica, osvajač Olimpijskog srebra kao i dve evropske i jedne svetske vicešampionske titule, Anđelija Arbutina i potpredsednica KSS za žensku košarku Ana Joković, otvorile su u četvrtak košarkaško druženje koje će se nastupajućeg vikenda održavati u TC "Ušće“".

0
682
Foto: KSS

U sklopu promocije ženskog kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre, koji se u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“ održava od 6. do 9. februara, svi posetioci TC „Ušće“ će od danas do nedelje 2. februara biti u prilici da testiraju svoje znanje u košarkaškom kvizu i osvoje nagrade, kao i da se okušaju u virtuelnom šutiranju trojki putem XBox konzole.

Foto: KSS

Sa više od 40 devojčica koje su došle da ih pozdrave, Arbutina i Joković su se družile oko 45 minuta, nakon čega je u razgovoru sa predstavnicima medija, Anđelija Arbutina izjavila:

– Očekujem da će se i devojke i momci kvalifikovati za Olimpijske igre i da ćemo ponovo biti jedna od retkih zemalja koja ima i mušku i žensku košarkašku reprezentaciju na turniru. Mislim da će momcima biti za nijansu teže, dok u devojke imam puno poverenje da će se iz Beograda kvalifikovati za Tokio.

Tokom košarkaškog vikenda, posetioce TC „Ušće“ očekuje još puno iznenađenja.

Foto: KSS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here