Školica košarke Radivoj Korać Alpro

Ženski košarkaški klub Radivoj Korać pokrenuo je školicu košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta.

0
383

Devojčice iz Beograda tako imaju priliku da svoje prve košarkaške korake uče u u klubu koji je u čitavom regionu prepoznatiljiv po kvalitetnom radu sa mlađim kategorijama.

Sa budućim košarkašicama rade perspektivni mladi treneri, a treninzi se održavaju na nekoliko lokacija širom srpske prestonice: Košarkaški centar „Radivoj Korać“, OŠ Bora Stanković na Banjici, OŠ France Prešern na Miljakovcu, kao i u školama Aleksa Šantić i Miloje Vasić u Kaluđerici.

Klub koji sa ponosom nosi ime velikana jugoslovenske košarke je primer uspeha. Naime, Korać je za samo devet godina prošao put od osnivanja do najboljeg kluba u čitavom regionu. U svojoj bogatoj riznici trofeja ima titulu šampiona Međunarodne regionalne lige, tri titule prvaka Srbije i trofej u Kupu „Milan Ciga Vasojević“.

ŽKK Radivoj Korać je oduvek bio „fabrika talenata“, a sa ozbiljnim radom dolazili su i odlični rezultati. Košarkašice Koraća su za 14 godina osvojile 26 medalja na državnim prvenstvima, a 11 puta su bile šampionke Srbije!

Upis budućih šampionki je u toku, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na brojeve telefona: 065/89-59-363, 066/87-87-107

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here