Nenad Marković novi trener Radivoja Koraća

Mladi košarkaški stručnjak Nenad Marković izabran je za novog trenera seniorske ekipe ŽKK Radivoj Korać, on će na toj poziciji zameniti trenera Bojana Ivanovića.

0
1000

Uprava kluba je po završetku takmičarske sezone u svim selekcijama donela odluku da dosadašnjeg trenera kadetske i juniorske ekipe Koraća imenuje na mesto trenera prvog tima.

Marković je ove sezone sa mlađim kategorijama napravio fantastičan rezultat, sa obe selekcije postao je šampion Srbije.

Nenad je u Koraću već pet sezona i svojim pedagoškim i stručnim radom, angažovanjem i odnosom prema klubu apsolutno zaslužuje šansu koja je pred njim.

Marković je u protekle tri sezone osvojio šest medalja, od kojih dve zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu.

Pored seniorske ekipe Nenad Marković će u narednoj sezoni voditi i kadetsku selekciju Koraća.

Ovom prilikom klub želi da se zahvali dosadašnjem treneru Bojanu Ivanoviću na radu i rezultatu koji je ostvario u protekloj sezoni.

Bojan je preuzeo seniorski tim nakon odlaska Miloša Pavlovića u inostranstvo i uz sve poteškoće sa povredama i odlascima igračica ostvario je rezultat vredan pažnje. Korać je stigao do polufinala domaćeg šampionata i finala Kupa Milan Ciga Vasojević. Uz to, ekipa je osvojila i Kup Srbije.

Ivanović je dao doprinos i u radu sa mlađim selekcijama, na čemu mu klub odaje posebno priznanje i želi uspeh u budućem radu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here