Košarkašice Radničkog pozivaju na šampionsko slavlje

0
274

Na revijalnoj utakmici će nastupiti sadašnje i bivše igračice ovog kluba. Tom prilikom košarkašicama Radničkog biće uručen šampionski pehar i medalje za osvojeno prvo mesto u Drugoj ženskoj ligi Srbije.

Biće ovo još jedna lepa prilika da košarkašice Radničkog, u društvu svojih vernih simpatizera, proslave veliki uspeh i povratak kluba u elitni rang takmičenja.

U planu je revijalna utakmica između sadašnjih prvotimki i kombinovane ekipe bivših igračica, koje su u prethodne dve sezone nosile dres ovog kluba, i kadetkinja.

Utakmici će prisustvovati i predstavnici Košarkaškog saveza Srbije, na čelu sa potpredsednicom Anom Joković, kao i zaštitno lice ŽKK Radnički, kapiten seniorske reprezentacije Srbije Jelena Milovanović.

„Ovim putem pozivamo sve naše navijače, kao i sve ljubitelje košarke da obuku nešto crveno i dođu u halu „Gordana Goca Bogojević“, kako bi uveličali ovaj događaj“, poručuje trener Nenad Milovanović.

Nakon revijalnog susreta, košarkašicama Radničkog biće uručen pehar i medalje za osvojeno prvo mesto u Drugoj ženskoj ligi Srbije, čime će zvanično biti stavljena tačka na ovu uspešnu takmičarsku sezonu kragujevačkog kluba.

Autor texta Kg sport info

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here