Ana Mrkić, predsednica Art basketa: Dali smo sebi zadatak da se organizacija F4 prepričava među ljubiteljima košarke i upiše u istoriju WABA lige

Predstojećeg vikenda beogradska hala Mega Factory u naselju Braća Jerković biće domaćin fajnal-fora WABA U17 lige.

0
642

Završni turnir regionalnog takmičenja za kadetkinje okupiće četiri ekipe iz četiri zemlje.

Srpski predstavnik, ujedno i organizator turnira je Art Basket, a za titulu najbolje ekipe boriće se još Lovćen/Budućnost (Crna Gora), Cinkarna Celje (Slovenija) i Trešnjevka 2009 (Hrvatska).

„Debitantska uloga u ovoj kvalitetnoj WABA ligi nas je inspirisala da se kandidujemo za organizaciju. Čast je pripala nama, jer smo sa velikim uspehom, kako u organizacijskom, tako i u takmičarskom delu u sezoni, pokazali da smo ozbiljan klub, konkurentan svim klubovima na svim poljima. Ostvarivši cilj da sa našim talentovanim timom stignemo do F4 WABA lige, dali smo sebi zadatak da se ova organizacija prepričava među ljubiteljima košarke i upiše u istoriju WABA lige. Cilj nam je da postavimo visoke standarde, kako bi sledeći naši naslednici imali nas kao vodilju u organizaciji sledećih turnira. Ova liga, kao i domaća, a pre svega deca to zaslužuju. Pripremili smo neka iznenađenja za takmičare, kao i za publuku, koju ovim putem pozivamo da dođu u što većem broju, kako bi uveličali ovaj događaj i uživali u igri četiri najbolja kluba WABA lige U 17“, rekla je predsednica Art basketa Ana Mrkić.

U utakmicama polufinala koja su na programu u subotu 13. aprila sastaće se Art Basket – Lovćen/Budućnost (12h) i Cinakrna Celje – Trešnjevka 2009 (14h), meč za treće mesto na programu je u nedelju 14. aprila u 12 sati, a finale je zakazano za 14 časova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here