Pionirke na turniru u Sloveniji

Ženska U14 reprezentacija Srbije danas startuje na međunarodnom turniru“ Slovenia ball 2018” koji se odražava u Sloven Gradecu.

0
1029

Naša najmlađa ženska selekcija igraće u grupi „B“ sa vršnjakinjama iz Bugarske, Mađarske, Italije u Ukrajine.

U grupi „A“ su pored domaće selekcije Slovenije, još Makedonija, Izrael, Hrvatska i Letonija. Danas i u petak, svaka selekcija odigraće po dva meča, dok su za subotu i nedelju planirane utakmice za plasman.

Srpske pionirke su se sa selektorom Dejanom Mudrešom za ovaj turnir pripremale prethodnih deset dana u Kruševcu i sa puno entuizijazma i motiva otputovale su na ovaj turnir koje će im biti prvo međunarodno iskustvo u reprezentativnom dresu.

Za Srbiju će na turniru u Sloven Gradecu nastupati sledećih 12 igračica: Ivona Miljanić, Sara Vasiljević, Tamara Romčević, Anđela Marojević, Jana Milinković, Bojana Talijan, Mara Nikolić, Anja Đukić, Tamara Ivanović, Marija Avlijaš, Ana Milanović i Bojana Miškić.

U Stručnom štabu nalaze se selektor Dejan Mudreša, pomoćni trener Nenad Milovanović, stručni saradnik KSS, Zoran Tir, fizioterapeut Nemanja Vucelja i vođa puta Dragana Kontić.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here