Kadetkinje na sjajan način poželele sreću mladim košarkašicama na Evropskom prvenstvu

0
834

Košarkašice Srbije do 20 godina danas od 17.30 igraju protiv Slovenije prvi meč na Evropskom prvenstvu koje se održava u mađarskom Šopronu.

Kadetska reprezentacija Srbije, koja se trenutno nalazi na pripremama u Banji Koviljači, rešila je da iznenadi selekciju U20. Izabranice selektora Nenada Markovića poslale su sjajnu podršku svojim starijim koleginicama.

Naš mladi tim nalazi se u grupi A sa selekcijama Slovenije, Nemačke i Rusije.

Srbiju će na Evropskom prvenstvu predstavljati sledećih 12 košarkašica: Ivana Katanić (kapiten), Mina Đorđević, Nevena Naumčev, Teodora Turudić, Vladana Vujisić, Ivana Raca, Milica Bojović, Marijana Zukanović, Tamara Jovančević, Lara Radulović, Marija Stojanović, i Nevena Vučković.

U Stručnom štabu selektora Miloša Pavlovića nalaze se pomoćni treneri Vesna Despotović i Bojan Ivanović, doktor Momčilo Jakovljević, fizioterapeut Marko Đurković i tim menadžer Katarina Protić.

Selektor Miloš Pavlović uveren je da su negove izabranice spremne za iskušenja koja ih očkuju i da će ostvariti dobar plasman na EP.

„Najpre od sebe, pa od svih, devojaka očekujem najviše moguće. Dobro smo radili, napredovali smo u prethodnih nekoliko nedelja. Samopouzdanje nam je poraslo i ne treba nikoga da se plašimo. Ipak, ovo je Evropsko prvenstvo, lakih protivnika nema i niko nije nepobediv. Spremni smo na borbu i da u svakom trenutku pružimo maksimum“, istakao je Pavlović.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte na ovom linku.

https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3081399/to-je-duh-reprezetnacije-srbije-kakva-podrska-kadetkinje-na-sjajan-nacin-pozelele-srecu-mladim-kosarkasicama-na-evropskom-prvenstvu-kurir-tv

SREĆNO!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here