Dream team pobednik 3×3 turnira u Kragujevcu

Ekipa “Dream Team” osvojila je turnir u Kragujevcu pobedom nad ekipom “Team 1” u finalu rezultatom 16:13.

0
410

Ekipa “Dream Team” u sastavu Biljana Pešović, Jefimija Karakašević, Marina Marković I MIlica Mitrović veoma ubedljivo je došla do drugog trofeja. Ovoga puta, na turniru u Kragujevcu.

Podsetimo, istoimena ekipa je prethodni turnir osvojila u Beogradu. Treću poziciju zauzela je ekipa “Giros” za koji su nastupale Jelena Vujasin, Dajana Sabovljević, Ivana Tasić, Maša Komnenović.

Šuterskim okršajem Vukoje i Pešović počeo je finalni duel. Ispod koša Karakašević i Radović su bile sigurne, a prednost ekipi “Dream team” je donela Mitrovićeva.

Na dva minuta do kraja “Dream team” je imao +5, ipak “Team 1” nije odustajao, pa je usledila neizvesna završnica u kojoj je Dream team slavio poenima Pešovićeve i Karakašević, rezultatom 16:13.

Za ekipu “Team 1” nastupale su Jovana Vukoje, Ana Radović, Mirjana Beronja I Emeše Vida.

Bio je ovo kvalitetan turnir 3×3 u sklopu priprema seniorske reprezentacije Srbije, koje će učestvovati na kvalifikacionom turniru za učesće na Evropskom prvenstvu koje se održava u Andori (22-23. jun 2018. godine), kao i reprezentacija Srbije u kategoriji U23, koja ce učestvovati na Mediteranskim igrama u Taragoni (25-27.jun 2018.godine).

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here