Jovan Bjekić se posle desetogodišnjeg uspešnog rada povukao sa mesta predsednika ŽKK Vrbas

Bilo je svečano u Vrbasu u poslednjoj nedelji meseca marta.

0
681

U nikad jačoj konkurenciji ŽKK Vrbas je poneo zvanje najboljeg ženskog kolektiva u ovom gradu za 2017. godinu.

Velike zasluge za ovo priznanje, kao i činjenica da je utisnuo Vrbas na mapu ženske košarke u Srbiji, idu na adresu Jovana Bjekića, koji je posle desetogodišnjeg upravljanja klubom sa mesta predsednika odlučio da se povuče sa ove funkcije.

Bjekiću je upriličen prigodan oproštaj.

„Bio je deo svega lepog što se našem klubu dešavalo u proteklih 10 godina. Punu deceniju se borio, zajedno sa aktuelnim trenerom Dejanom Mudrešom, da ŽKK Vrbas Medelu utisne na košarkašku mapu Srbije. I uspeo je u tome! Između ostalih, zahvaljujući njemu, naš klub je tu gde jeste, u samom vrhu srpske košarke.

Smatrao je da je došlo vreme da se povuče sa funkcije predsednika kluba. Upriličen mu je prigodan oproštaj, koji je i njega iznenadio.

Istorija nije nešto što se da izbrisati i zato, Jovane Bjekiću, možda zvanično nisi više predsednik kluba, možda jesi papirološki napustio tim, ali tvoja dela će ostati ubeležena za vek vekova.

Jozo, hvala ti, od srca, na svakoj sekundi provedenoj u klubu, za svo odricanje, za svaki savet, svaku nesuglasicu, svaku šalu, ali i svaku ozbiljnost. Hvala ti na svemu što si učinio za ŽKK Vrbas!“

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here