Očekivanja trenera Crvene zvezde Dragana Vukovića uoči Kupa Milan Ciga Vasojević

Završni turnir nacionalnog Kupa "Milan Ciga Vasojević" za košarkašice počinje u petak 16. marta 2018. godine u Banji Koviljači, u dvorani "Vera Blagojević".

0
210

U prvom polufinalu 16. marta od 17 časova sastaju se Crvena zvezda i Kraljevo, a od 20 časova Partizan 1953 i Radivoj Korać.

Trener Crvene zvezde Dragan Vuković izneo je očekivanja pred duel protiv Kraljeva.

„Pretprošle godine došli smo na finalni turnir Kupa kao totalni autsajderi i sa verovatno najmlađom ekipom u istoriji osvojili trofej. Prošle godine smo na završni turnir otišli sa pozicije dva na tabeli, odigrali dobro i pobedili. Dakle, ove godine se od nas očekuje puno i prihvatamo ulogu favorita, ali je činjenica da igramo mnogo utakmica zbog čega smo preumorni i to je naš osnovni problem u ovom momentu. Ove nedelje smo već odigrali dve utakmice, od toga jednu važnu sa Partizanom u regionalnoj ligi. Iako mislim da Partizanu uopšte neće biti lako protiv Koraća u polufinalu, uz našu dobru igru protiv Kraljeva, očekujem novu utakmicu sa Partizanom u finalu Kupa“, poručio je trener crveno-belih dama Dragan Vuković.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here