Zajednička fotografija igračica dva kluba kao odraz zdravog rivalstva

0
355

Poseban detalj sa derbija Kragujevca, u kome je Radnički 2016 savladao Radnički, koji svakako zavređuje pažnju jeste zajednička fotografija igračica oba tima po završetku utakmice, kao primer zdravog sportskog rivalstva, onakvog kakvo i treba da bude među klubovima iz istog grada.

Nenad Milovanović, trener Radničkog, je gledajući ovaj prizor rekao kako je to jedna od lepših slika na terenu, a Vesna Despotović, trener Radničkog 2016, je dodala da je gradski derbi takav da ona u šali često zna da kaže da je dobro ko god da pobedi, jer ipak bodovi ostaju u istom gradu.

– Ovo treba da bude prava slika Kragujevca. – kategorična je Sara Milošević, kapiten Radničkog 2016. – Mi smo ovim potezom htele da pokažemo upravama oba kluba da se mi družimo, iako smo na terenu rivali. Zato smo se i potrudile da publiku na kraju utakmice pozdravimo onako kako smo mislile da treba.

Na kraju svega ostaje jedino logično pitanje: da li je bio neophodan onakav razdor u Radničkom, jer bi jedan tim, sastavljen od akterki minulog derbija, verovatno sad bio u vrhu tabele Prve lige Srbije.

Tekst i foto: kgsport.info

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here