Besplatni časovi Pokreta za žensku košarku Marina Maljković i u Areni

Besplatni časovi košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta u organizaciji Pokreta za žensku košarku Marina Maljković počeće da se sprovode od ove nedelje i u Beogradskoj areni. Biće to 16. lokacija na kojoj će se redovno održavati treninzi za sve one devojčice koje žele da uđu u svet košarke.

-Velika nam je čast što ćemo naše besplatne časove košarke sprovoditi u maloj sali Beogradske arene. Trudimo se zaista da našim malim košarkašicama obezbedimo najbolje moguće uslove. Ovom prilikom pozivam sve devojčice osnovnoškolskog uzrasta koje žele da uđu u svet košarke, da nam se priključe na jednoj od 16 lokacija – rekla je Marina Maljković.

Prvi trening u maloj sali Beogradskoj areni održaće se u nedelju, 12. novembra od 11 do 12 časova. Besplatni časovi košarke održavaće se svake subote i nedelje od 11 do 12 časova u toku trajanja školske godine.

-Moram da naglasim veliku zahvalnost gradu Beogradu i Beogradskoj areni, što ćemo trenirati u izvanrednim uslovima koje pruža Arena, ali i svim našim prijateljima iz Telekoma Srbija, Rode, Adiko banke i Koka Kole HBC bez čije pomoći ne bi mogli da sprovodimo besplatne časove, kojima je u prethodne dve godine prisustvovalo više od 800 devojčica – zaključila je Marina Maljković.

Besplatni časovi košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta održavaju se na 16 lokacija u osnovnim školama „Mihailo Petrović Alas“, „Kralj Petar I“, „Milena Pavlović Barili“, „Vladislav Ribnikar“, „Branko Radičević“, u sportskim centrima „Beogradska arena“, „Vizura sport“, „Vračar“, „Majdan“, „Top spin“ i „Olimp“ u Beogradu i u DKC Obrenovac, SPC Odžaci, OŠ „Ljudovit Štur“ u Kisaču, OŠ „Momčilo Živojinović“ u Mladenovcu i u gimnaziji u Požarevcu.

 

 

Prethodni tekstPartizan rutinski do pobede u Vršcu
Sledeći tekstRadivoj Korać dočekuje Šabac u poslednjoj utakmici 6. kola