Zvanično počela prodaja ulaznica za žensko Evropsko prvenstvo 2019

U petak, 8. marta i zvanično je počela prodaja ulaznica za žensko Evropsko prvenstvo 2019, čiji će domaćini biti Srbija i Letonija.

0
239

 

Ovaj svečani čin simbolično su obeležili ambasador EP Nataša Kovačević i generalni sekretar KSS i direktor EP Dejan Tomašević, koji su u TC „Ušće“ poklonili prve dve štampane ulaznice za najveće sportsko takmičenje u Srbiji ove godine, koje će se održati u Zrenjaninu, Nišu i Beogradu (27. jun – 7. jul 2019)

Ulaznice se mogu kupiti preko www.tickets.rs , kao i na svim prodajnim mestima Tickets vision-a u Srbiji.

Prisutnima se prvo obratila Nataša Kovačević : Koristim priliku da svim damama čestitam današnji praznik, a sigurno ne postoji bolji simboličan trenutak da pustimo u prodaju ulaznice za Evropsko prvenstvo čiji su domaćini Srbija i Letonija. Kao što znate, u Srbiji se takmiče dve grupe u Zrenjaninu i Nišu, a završna faza je u Beogradu. Naša reprezentacija igra u Zrenjaninu i siguran sam da će organizacija biti na vrhunskom nivou i da će svako od posetilaca moći da uživa u najboljoj evropskoj košarci. Meni je, kao promoteru EP, pripala dužnost da vas obavestim da ćemo imati niz promotivnih aktivnosti do početka prvenstva i ne preostaje mi nipta drugo nego da pozovem sve ljubitelje košarke da osiguraju karte na vreme i bodre naše devojke, jer će im podrška sigurno mnogo značiti.

Generalni sekretar KSS i direktor EP 2019 Dejan Tomašević čestitao je Nataši Kovačević i svim damama 8. mart i naglasio: Od danas pa sve do 7. jula, Beograd, Niš, Zrenjanin i cela Srbija će svaki dan posvećivati ženskom Evropskom prvenstvu i damama. One to zaista zaslužuju, a pre svega naša reprezentacija koja je u proteklih nekoliko godina zaista imala sjajne rezultate. Jedan od najbitnijih razloga što smo želeli da organizujemo ovo takmičenje je upravo to da one sav svoj raskošni talenat i znanje prikažu i u Srbiji. Pozivam sve ljubitelje ženske košarke da od 27. juna do 7. jula budu zajedno sa svim ekipama, a posebno sa našom reprezentacijom.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here