Dan ženske košarke na Arena sport TV: Joković i Anđelić gošće emisije „Kao nekada“, potom prenos utakmice Crvena zvezda – Mega

Posle nekoliko decenija utakmice Prve lige za košarkašice se vraćaju na "male ekrane".

0
817

U prethodnom periodu je to bilo sporadično, uglavnom su prenošene utakmice finala plej-ofa, a dogovorom Košarkaškog saveza Srbije i TV Arena sport, ubuduće će biti direktno prenošena po jedna utakmica u svakom kolu.

Prvi meč koji će biti prenošen jeste derbi četvrtog kola Crvena zvezda – Mega, koji se igra u „FMP areni“ u Železniku. U pitanju je repriza prošlogodišnjeg finala plej-ofa, a obe ekipe su sjajno startovale u sezoni i zabeležile sve tri pobede.

Prenos utakmice od 19 časova je na kanalu Arena sport 3.

No, to nije sve od ženske košarke na TV Arena sport.

Od 13 časova na Arena 3 Premium uživo će biti emitovana emisija „Kao nekada“ posvećena ženskoj košarci. Gošće emisije biće nekadašnje reprezentativke, Ana Joković, danas potpredsednica košarkaškog saveza Srbije zadužena za žensku košarku, i Nataša Anđelić, aktuelni trener novosadske Vojvodine 021.

Cilj dogovora KSS i TV Arena sport je da se nastavi rad na popularizaciji ženske košarke, koja nam je poslednjih godina na reprezentativnom nivou donela mnogo radosti i medalja, kao i da se mlađe generacije inspirišu da se bave košarkom i sportom uopšte.

TV Arena sport će kvalitetnim produkcijskim standardima obogatiti prenos svake utakmice i omogućiti gledaocima da uživaju u vrhunskoj ženskoj košarci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here