Očekivanja u Studentu pred završni turnir juniorki

Završni turnir juniorki biće održan u Odžacima od 17. do 19. maja. U petak 17. maja u četvrtfinalnim mečevima u „SPC Odžaci“ sastaju se: 12.30: Mega Art – Ras, 15.00: Crvena zvezda – Paraćin, 17.30: Vojvodina 021 – Student, 20.00: Srbobran – Kraljevo.

0
745

Ekipa Studenta iz Niša stiže u Odžake kao najbolja ekipa regiona jug, kao veliko iznenađenje. U 1/4 finala Student ima za protivnika ekipu Vojvodine.

Očekivanja od završnog turnira?

Naš plan nije sigurno bio završni turnir, prijavili smo se da bi imali vise utakmica na našem regionu, bez ambicija za završni. S obzirom da jedine dve juniorke koje smo imali nisu u mogućnosti da igraju, par povređenih igrača… oslabljeni smo dosta… tako da na završnom dolazimo sa pionirskom ekipom koja isto nije kompletna. Morali smo da se odazovemo, tako da ćemo pružiti što jači otpor, i igrati najbolje što možemo u tom trenutku.

Koliko poznajete rivala u četvrtfinalu, njihove prednosti i mane?

Nismo imali prilike do sada da igramo međusobno, tako da se ne poznajemo… Prednost je svakako što imaju stariju i iskusniju ekipu od nas…

Šta karakteriše igru vaše ekipe?

Mlada ekipa, željna borbe i dokazivanja…

Ko su glavni favoriti za titulu i medalje?

Ne volim da izdvajam nikog, neka pobedi najbolji…

Ekipa Studenta će nastupiti u sledećem sastavu: Menković Marija, Stošić Mila, Marković Petra, Veljković Lena. Đorđević Janja, Stojiljković Teodora, Ristić Katarina, Mišić Dunja. Trener Branka Stanković

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here