Očekivanja u Kraljevu pred završni turnir juniorki

Završni turnir juniorki biće održan u Odžacima od 17. do 19. maja. U petak 17. maja u četvrtfinalnim mečevima u „SPC Odžaci“ sastaju se: 12.30: Mega Art – Ras, 15.00: Crvena zvezda – Paraćin, 17.30: Vojvodina 021 – Student, 20.00: Srbobran – Kraljevo.

0
1030

Ekipa Kraljeva puna optimizma dočekuje završni turnir u Odžacima.

Očekivanja od završnog turnira?

Očekivanja od završnog turnira je definitivno borba za jednu od medalja.

Koliko poznajete rivala u četvrtfinalu, njihove prednosti i mane?

O ekipi Srbobrana koji je naš protivnik u četvrtfinalu znamo na osnovu video snimaka koje smo pogledali. Ne bih govorio o vrlinama i pogotovu manama nijednog protivnika pa tako i ekipe Srbobrana, ono što je jasno je da ćemo pokušati da te stvari iskoristimo u našu korist na terenu.

Šta karakteriše igru vaše ekipe?

Što se naše ekipe tiče očekujem da igramo čvrsto i agresivno kako u odbrani, tako i u napadu, videćemo u kojoj meri ćemo u tome uspeti.

Ko su glavni favoriti za titulu i medalje?

Što se favorita tiče, mislim da će u borbi za medalje biti ekipe Arta, Crvene Zvezde, Vojvodine i nadam se naša ekipa, mada ne treba zaboraviti ni veoma dobru ekipu Rasa. Isto tako ne treba smetnuti sa uma da se igra jedna utakmica i da je u suštini sve moguće.

Za kraj poželeo bih sreću i zdravlje svim učesnicima završnog turnira i neka na kraju pobedi najbolji.

Ekipa Kraljeva će nastupiti u sledećem sastavu: Anđela Janić, Daria Nestorov, Sofija Todorović, Andrea Vasiljević, Andrea Nedeljković, Jovana Pejčinović, Tamara Stanišić, Jovana Mijailović, Nela Stevanović, Nina Stanojević, Tina Bodražić, Vasilija Vučinić, Milica Karaičić, Jana Pribakovic. Trener Milan Vukšić i Dragana Gobeljić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here