Kadetkinje Duge iz Šapca igraće u regionalnoj WABA ligi

ŽKK Duga iz Šapca predstavljaće Srbiju naredne sezone, pored seniorske, i u kadetskoj regionalnoj WABA ligi.

0
261

„Kako smo svake sezone pravili korak unapred, tako i ove imamo čast i zadovoljstvo da kažemo da smo napravili iskorak, i to segmentu koji je svima nama u klubu najvažniji. Selekcija devojčica rođenih 2007. godine (i kasnije) takmičiće se u U17 WABA ligi koja će naredne sezone okupiti 18 timova iz čitavog regiona.

U prvom delu takmičenja ekipe su raspoređene u dve grupe od po 9 ekipa, u okviru kojih će svi timovi odigrati po tri turnira. Prvi turnir na programu je krajem septembra upravo u našem gradu!

Verujemo da će kroz ovo takmičenje naše kadetkinje steći dodatno iskustvo i tako se kvalitetnije spremiti da adekvatno odgovore seniorskim izazovima koji ih bez sumnje očekuju u narednom periodu“, poručili su iz šabačkog kluba.

Duga će igrati u grupi sa ekipama Budućnost Bemax (Crna Gora), Sea stars (Crna Gora), Badel 1862 (Severna Makedonija), Vardar (Severna Makedonija), RMU Banovići (Bosna i Hercegovina), Startz (Bosna i Hercegovina), Budućnost BN (Bosna i Hercegovina) i Jumper (Bosna i Hercegovina).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here