Očekivanja u Studentu uoči završnog turnira za igračice do 17 godina

Kadetkinje Studenta otvoriće završni turnir za igračice do 17 godina u utakmici protiv domaćina Crvene zvezde.

0
357

Ta utakmica je na programu u 12 časova u petak u beogradskoj hali „Basket siti“.

Trener Studenta Aleksandar Tomić ovako vidi završni turnir.

Vaša očekivanja od završnog turnira?
-Plasmanom na završni turnir smo ispunili takmičarski cilj za ovu sezonu. Na samom turniru želimo da prikažemo dobru igru koja nas je krasila većim delom sezone.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?
-U ligaškom delu smo igrali dva puta protiv Zvezde, tako da nema mnogo nepoznanica između ekipa na turniru. Fizički su dominantija ekipa od nas, ali imaju naravno i mnoge druge kvalitete.

Koje su najveće prednosti vaše ekipe?
-Naša najveća prednost može biti psihološka, pošto dosta rasterećeniji možemo ući i odigrati utakmicu. Svakako da je Zvezda favorit, a mi ćemo probati da iz toga odigramo jednu dobru utakmicu i videti gde smo sada u odnosu na njih.

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?
-Glavni favoriti su svakako ekipe koje su bile u vrhu lige, pre svega naš protivnik koji nema poraz u regularnom delu sezone. Siguran sam da i ostale ekipe imaju svoje šanse i da se nijedna ekipa neće predati unapred.

Ekipa Studenta će na zavšnom turniru nastupiti u sastavu Stošić Jana, Veljović Emilija, Stoičkov Petra, Milutinović Sara, Svetozarević Mila, Rudić Emilija, Antić Jana, Novaković Vladica, Antić Lana, Savić Luna, Spasić Nađa i Stajić Sofija. Trener ekipe: Aleksandar Tomić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here