Očekivanja u Vojvodini uoči završnog turnira za igračice do 17 godina

Košarkašice Vojvodine iz Novog Sada nastupiće na završnom kadetskom turniru u Beogradu od petka 28. aprila do nedelje 30. aprila.

0
507

Već par godina zaredom novosadska ekipa uspeva da obezbedi mesto u završnici kadetskog prvenstva Srbije. Ove godine u utakmici četvrtfinala ekipa Vojvodine sastaće se sa ekipom Vizure iz Beograda, u petak od 19:30 časova u hali „Basket siti“.

Kakva su očekivanja ove godine u ekipi Vojvodine imaćemo priliku da čujemo od trenera Nenada Srdića.

Vaša očekivanja od završnog turnira?

Kao i prethodnih godina uspeli smo da održimo kontinuitet i da izborimo mesto na završnici samog prvenstva kadetske lige Srbije. Siguran sam da motivacije ne manjka, ali usled povreda koje su nas zadesile u proteklom periodu svakako da će biti malo teže održati ritam u Beogradu.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?

Sa ekipom Vizure smo se susreli u toku regularnog dela prvenstva. Ekipa su koja je uigrana, međutim ukoliko mi uspemo da nametnemo našu igru mislim da će utakmica svakako biti vredna gledanja.

Koje su najveće prednosti vaše ekipe?

Mislim da se devojke jako dobro poznaju zbog velikog broja utakmica koje su igrale ove sezone. Ako to uspemo da prenesemo na teren mislim da rezultati mogu biti dobri.

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?

Svaka ekipa dolazi na ovo prvenstvo sa željom da se pokaže u najboljem svetlu. Mi se nadamo dobrim utakmicama i pravednoj košarci.

Ekipu Vojvodine u Beogradu predstavljaće: Mitrović Milica, Bokan Anastasija, Virag Anđela, Zeljković Lana, Marjanović Milica, Ilić Jana, Švonja Jovana, Trivan Teodora, Radaković Stela, Petković Anđela, Sremčević Milica, Teofanov Sofija, Kešelj Katarina, Pustajić Nataša, Dzabasan Jana i Smajević Vera.

Polufinalne utakmice se igraju u subotu od 14 i od 16:30 časova. U nedelju utakmica za treće mesto odigraće se u 11:30 časova, dok će se finale igrati u 14 časova.

Domaćin turnira je KKŽ Crvena Zvezda. Sve utakmice završnog turnira kadetskog prvenstva biće odigrane u sportskoj hali „Basket siti“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here