Mađarska liga 18. kolo: Aleksandra Crvendakić ponela epitet najboljeg igrača ovog kola

Kompletirano je 18. kolo mađarske A Division.

0
176

Šopron je slavio na gostovanju ekipi PEAC PECS rezultatom 68:64.

U pobedničkoj ekipi najbolja je ponovo bila Aleksandra Crvendakić sa učinkom 14 poena, 15 skokova i 3 asistencije. Jelena Milovanović je meč završila sa 5 poena, 6 skokova i 2 asistencije. Osim njih dve u pobedničkoj ekipi nastupila je i naturalizovana Srpkinja Danijel Pejdž koja je ostvarila skor od 6 poena i jednog skoka za 9 minuta u igri. Tina Jovanović nije bila u protokolu domaćina.

Kod gošća jedna od najboljih bila je ponovo Sanja Mandić, koja je svojoj bivšoj ekipi ubacila 17 poena i na to još dodala 3 skoka i 5 aistencija. Maja Vučurović je ušla u igru sa klupe i dodala 2 poena, 4 skoka i 1 asistenciju za 19. minuta na parketu.

Atomeromu, prvoplasirani tim na tabeli, koji sa klupe vode naši treneri Željko Đokić i Boris Maljković savladao je na svom terenu Vasas Akademiu rezultatom 86:67.

Sara Krnjić je u pobedničkoj ekipi za samo 15 minuta u igri upisala 13 poena i 2 skoka. U poraženoj ekipi nije bilo Nadie Smaibegović, dok je Jefimija Karakašević ubacila 6 poena i dodala 6 skokova.

PINNk Pesci slavio je na gostovanju protiv ekipa MTK u derbiju začelja rezultatom 77:51.

Tijana Cukić je u za pobedničku ekipu nastupila 17 minuta i ubacila 4 poena, 1 skok i 4 asistencije.

 

TABELA

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here