Biljana Stanković novi trener Studenta iz Niša

Biljana Stanković, selektorka U16 reprezentacije Srbije, u narednoj sezoni će biti trener UŽKK Student iz Niša.

0
732

Niški tim je od 16. avgusta radio sa kondicionim trenerom bazični deo priprema, a sa novim trenerom prelaze na rad sa loptom.

„Priključujem se timu nakon uvodnog dela priprema, koji je po rečima Zvonimira Stankovića, uspešno odrađen. Sve devojke koje konkurišu za sastav biće mi na raspolaganju. Tačno je da ja nisam selektirala tim, ali smatram da to nije veliki problem. Pokrivene su sve pozicije, što je u ovom trenutku najbitnije. Na prvom treningu ću videti situaciju. Bazični deo priprema je završen i sada nas očekuje rad sa loptom. Još je rano da pričamo o nekim očekivanjima. Ne volim da pričam unapred, ali koliko znam devojke vole da treniraju, ja takođe volim puno da radim. Ako se dobro radi, rezultati moraju da dođu. Da li će doći na početku ili kasnije, to ćemo videti. Sve u svemu, rezultati će pokazati koliko i šta smo radili“, rekla je Biljana Stanković.

Stanković je nedavno sa velikim uspehom predvodila najmlađi nacionalni tim na FIBA Čelendžerima. Igračice do 16 godina su na turniru u španskom San Fernandu zauzele drugo mesto iza domaćina Španije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here