Ivan Simić i UŽKK Student produžili saradnju za sledeću sezonu

UŽKK Student iz Niša i trener Ivan Simić, produžili su saradnju za narednu 2021/2022 sezonu.

0
533

Ženski košarkaški klub Student iz Niša i trener Ivan Simić, na obostrano zadovoljstvo, dogovorili su saradnju i za narednu sezonu.

Protekle sezone, Simić je sa ekipm Studenta još oko polusezone izborio opstanak i tako napravio odličan rezultat sa svojom ekipom, koja je sezonama pre toga bila grčevito u borbi za opstanak.

Ivan Simić je trenersku karijeru započeo u OKK Jagodina, sa kojom je ostvario istorijski uspeh plasmanom u Košarkašku ligu Srbije (KLS) gde je bio asistent Jovici Antoniću a kasnije i Aleksandru Iciću.

Takođe, radio je jedno vreme i kao trener OKK Paraćina.

Godine 2014. odlazi u OKK Beograd i sa dosta uspeha vodi ekipu u KLS ligi zajedno sa Milovanom Stepandićem, koji je dosta uticao na njegov razvoj u košarci.

Nakon toga, sledi odlazak u Niš, gde preuzima jako mlad tim OKK Junior i sa dosta uspeha se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Svoju trenersku karijeru Ivan Simić gradio je i u OKK Novi Pazar, gde je radio kao koordinator svih selekcija i bio asistent u seniorskoj ekipi koja je ostvarija istorijski uspeh plasmanom u ABA 2 ligu.

U svojoj trenerskoj karijer dugi niz godina je radio i kao jedan od glavnih trenera na međunarodnom kampu „Serbia basket“ kod trenera Vladana Ćubrića (CSKA Moskva, Spartak Moskva).

„Iza mene je dobar period rada koji sam proveo u ekipi Studenta, gde sam se uverio da klub ima sve neophodne uslove za kvalitetan rad. Ambicije su nam se poklopile i na obostrano zadovoljstvo dogovorili smo saradnju na još jednu sezonu. Nadam se i verujem da kroz dobar igrački kadar i rad na treninzima možemo računati na dobre rezultate u narednoj sezoni“, rekao je za naš portal Ivan Simić.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here