Očekivanja u Korać akademiji 011 pred završni turnir za kadetkinje

Ekipa Korać akademije 011 na završni turnir u kadetskom uzrastu stiže kao četvrtoplasirana u ligaškom delu.

0
583

U četvrtfinalu od 14.30 rival beogradskoj ekipi biće Srem iz Sremske Mitrovice.

Beogradski tim, predvođen trenerom Nemanjom Vasiljevićem, ušao je u sezonu sa novim timom, sa više od pola igračica koje su prateće godište.

Očekivanja od završnog turnira?

Čestitam mojoj ekipi na plasmanu na završni turnir. S obzirom da je ove sezone ekipa potpuno nova, sa više od pola igračica pratećeg godišta i sa ne baš dosta iskustva, jako sam zadovoljan kako smo napredovali i borili se tokog čitave sezone. Sistem takmičenja je takav da svaka ekipa ima šansu da prođe, a naše ambicije, kao i ciljevi koje smo postavili, su da se u što boljem svetlu prikažemo na turniru i ostvarimo što bolju poziciju na kraju.

Koliko poznajete rivala u četvrtfinalu, njihove prednosti i mane?

Kroz dve utakmice koje smo u ligi igrali, i koje su mogle da odu u oba smera, pokazali su da se radi o jako borbenoj ekipi koja nikad ne odustaje, i ekipi koja je predvođena jednom od najboljih pionirki Srbije Teodorom Milošević. Jako su uigrana ekipa, njihov trener radi odličan posao, i očekujem borbenu i kvalitetnu utakmicu.

Šta karakteriše igru vaše ekipe?

Tim pre svega, velika motivacija i borbenost do kraja.

Ko su glavni favoriti za titulu i medalje?

Čestitao bih svim ekipama plasman na završni turnir. Favorit je domaćin turnira Mega Art, potom Ras koji godinama igra zajedno i, naravno, Zvezda koja je dugogodišnji šampion države. Ali, igranje na jednu utakmicu daje svakoj ekipi motivaciju i želju da dođu do što boljeg rezultata.

Ekipu Korać akademije 011 na završnom turniru čine: Lana Šarenac, Katarina Ivanov, Nađa Stefanović, Nikolina Mladenović, Jovana Mikanović, Andrea Medić, Mia Momčilović, Sofija Stajić, Anja Nikolić, Jana Radmilović, Helena Milošević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here