Srbija U18 protiv Finske za četvrtfinale EP (link za praćenje utakmice)

Reprezentacija Srbije uzrasta do 18 godina od 18 časova igra protiv Finske utakmicu osmine finala na Evropskom prvenstvo u turskoj Konji.

0
367

Ekipa selektora Milana Vidosavljevića je prethodno zauzela drugo mesto u grupi C, dok je Finska bila treća u grupi D.

Srpski tim je ostvario dve ubedljive pobede u grupi protiv Izraela (66:47) i Letonije (90:54), dok je poražen od Španije (95:86).

Finska je u prvoj utakmici ubedljivo izgubila od Slovenije (84:54), zatim je pobedila Češku ubedljivo sa 84:62, da bi u utakmici za drugo mesto izgubila minimalnim rezultatom od Nemačke – 59:58.

Pobednik ove utakmice će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz utakmice Portugalija – Poljska. Portugalke su bile najbolje u grupi A, a Poljakinje poslednjeplasirane u grupi B.

SRBIJA – FINSKA
LIVE STATS
LIVE STREAM
Sreda 5.7.2023. u 18
Konja sport, Konja
Sudije: Mehmed Karabilečen (Turska), Aleksandra Stan (Rumunija), Tom De Lanž (Belgija)SRBIJA: Buzić, Đokić, Aranđelović, Čosović, Dacić, Jovanov, Avlijaš, Jevtović, Đurđević, Nestorov, Milanović, Knežević. Selektor: Milan Vidosavljević.FINSKA: Makela, Sahuri, Ristola, Arnisalo, Arijal, Helminen, Merivirta, Tuomi, Jokela, Lohko, Ahervuo, Onela. Selektor: Niko Helman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here