Očekivanja u Crvenoj zvezdi uoči završnog turnira za igračice do 19 godina

Košarkašice Crvene zvezde braniće titulu prvaka Srbije u konkurenciji igračica do 19 godina. Ovogodišnji završni turnir biće održan u Požegi od 12. do 14. maja.

0
236

Crvena zvezda uz Art basket, po rečima učesnika završnog turnira važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje titule prvaka države u konkurenciji igračica do 19 godina.

Voljom žreba, crveno bele igraju treći četvrtfinalni meč u petak, 12. maja, od 17:30 protiv ekipe Paraćina.

Trener ekipe Nemanja Planojević za naš sajt je rekao:

Vaša očekivanja od završnog turnira?

Završni turnir čekamo u dobrom raspoloženju nakon osvojenog zlata u kadetskom uzrastu, malo uzdrmani nekim povredama ali sa željom da se što bolje predstavimo.

Šta znate o rivalu u četvrtfinalu, koje su njihove prednosti u igri?

O rivalu u četvrtfinalu znamo dosta obzirom da su se te generacije dosta često susretale prethodnih godina. Očekujemo dobru utakmicu.

Koje su najveće prednosti vaše ekipe?

Prednost naše ekipe se ogleda u orjentaciji ka timskoj igri, u tome što su devojke dugi niz godina zajedno i što su odnosi između njih izvanredni.

Ko su, po vama, glavni favoriti za titulu i medalje?

Glavni favorit za zlato je definitivno ekipa Art basketa obzirom na broj igračica koje imaju u reprezentativnim selekcijama, obzirom da je većina njih imala ove sezone ozbiljne uloge i u seniroskom timu. U svakom slučaju nadam se dobroj košarci.

U19 JUNIORKE – ZAVRŠNI TURNIR

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here