Održana premijera filma „Skok“ o Nataši Kovačević

U „Kombank dvorani“ sinoć je održana premijera dugometražnog dokumentarnog filma „Skok“ o nekadašnjoj kadetskoj i juniorskoj reprezentativki Srbije u košarci Nataši Kovačević, koja je danas član marketing tima Košarkaškog saveza Srbije, saopštio je danas KSS.

0
336

„Ovo je priča o nesvakidašnjem povratku na teren košarkašice koja je posle saobraćajne nesreće 2013. godine (u kojoj joj je amputiran deo noge) uspela da se oporavi i da opet zaigra u Prvenstvu Srbije 2015/2016“, naveo je KSS.

Film je sniman od 2015. do 2020. godine u Srbiji, Francuskoj, Mađarskoj, Italiji i Nemačkoj.

Od 8. septembra ovo ostvarenje reditelja Ivice Vidanovića i scenariste i autora Aleksandra Miletića naći će se u bioskopima širom Srbije.

Snimljen je u produkciji „Sinesporta“, a uz podršku Filmskog centra Srbije, Košarkaških saveza Srbije i Francuske, kao i ministarstava omladine i sporta obe zemlje.

Producentska kuća „Sinesport“ je nedavno dobila Gran pri nagradu na Međunarodnom festivalu sportskog filma na Zlatiboru za film „Igra mog života“ o dugogodišnjem generalnom sekretaru FIBA Borislavu Bori Stankoviću. Taj film je rađen uz podršku Košarkaškog saveza Srbije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here