Partizan počeo pripreme za sezonu 2021/22

KŽK Partizan 1953 počeo je pripreme za sezonu 2021/22, u koju ulazi podmlađen, ali i sa ciljem da ostvari bolje rezultate nego u minuloj sezoni.

0
974

Pod dirigentskom palicom kondicionih trenera prof. Milana Đurašinovića i prof. Nikole Maljkovića, crno-bele dame su prvi trening odradile u parku Ušće.

Uprava crno-belih, na čelu sa direktorom Srbobranom Filipovićem i sportskim direktorom Bojanom Janković, je u dosadašnjem delu prelaznog roka bila vrlo aktivna, pa je dovela nekoliko reprezentativki i mladih košarkašica za duži vremenski period, ujedno produžila ugovore sa nekoliko perspektivnih igračica iz sopstvenih redova.

Foto: kosarka24.rs

Treneru Slađanu Iviću, kome će u radu ubuduće pomagati Miljana Bojović, na raspolaganju su Olić, Marjanović, Samardžić, Mlađenović, Miškić, Veselinović, Radovanović, Zorić, Marković, Radojčin, Davinić, Boričić, Opačić, Ćaćić, Radivojac i Gligić.

Prema rečima čelnika kluba, prelazni rok za Partizan još uvek nije završen, pa se u skorije vreme mogu očekivati nova imena.

Foto: kosarka24.rs

Uoči starta sezone biće održana i konferencija za medije na kojoj će detaljnije biti predstavljeni ambicije i ciljevi kluba koji će se takmičiti na tri fronta, domaćoj ligi i kupu, i regionalnoj ligi.

O svemu ovome razgovarali smo sa direktorom kluba Srbobranom Filipovićem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here