Bojan Ivanović trener prvog tima Radivoja Koraća u novoj sezoni

Uprava ŽKK Radivoj Korać imenovala je Bojana Ivanovića za glavnog trenera seniorskog tima.

0
526

Ovo je Bojanov povratak u Korać u kome je već radio kao trener.

U međuvremenu je bio angažovan u mađarskom Đeru i beogradskom Partizanu.

Značajne uspehe Ivanović je postizao kao trener mlađih timova Rasa, Koraća i Partizana, kao i više reprezentativnih selekcija Srbije.

„Za mene kao trenera je velika čast i zadovoljstvo da se vratim u klub u kome sam i napravio prve ozbiljnije trenerske korake. Korać sam uvek doživljavao kao drugu kuću, znam kako stvari funkcionišu i koliku težinu ali ujedno i sreću nosi rad u ovom klubu. Hvala novoj upravi na prilici da ponovo radim u zdravoj sredini. Ispred nas je težak period, praktično formiramo ekipu iz početka, neće biti nimalo lako ali sam siguran da ćemo zajedničkim snagama i mukotrpnim radom i zalaganjem uprave, igrača i staffa održati klub u samom vrhu ženske košarke i vratiti Korać na zdrave osnove koje su ga nekada krasile”, kazao je Bojan Ivanović.

ŽKK Radivoj Korać će u novu sezonu ući i sa novim rukovodstvom.

Naredne četiri godine sa pozicije predsednika i predsednika Upravnog odbora klub će predvoditi Dragan Kljajević, diplomirani pravnik. Sportski direktor biće Vladimir Simović, diplomirani ekonomista.

Skupština je odala priznanje dosadašnjem predsedniku Petru Bulatoviću na naporima koje je ulagao u cilju očuvanje stabilnosti Koraća u veoma složenim uslovima.

„Želim da se zahvalim na poverenju koje mi je ukazano, a pre svega Vladimiru Simoviću i Danku Pušičiću sa kojima ću u narednom periodu zajedničkim snagama raditi za dobrobit Koraća. Ujedinila nas je ljubav prema ovom prelepom sportu i osećaj društvene odgovornosti. Negde smo prepoznali da je ovo trenutak i naša mera da vratimo deo svog duga našem društvu”, istakao je Dragan Kljajević.

Predsednik kluba je u ime nove uprave poručio svim prijateljima i članovima Kluba, a posebno igračicama da ne brinu ni za svoju, ni za sudbinu Koraća, jer su obezbeđeni svi uslovi za nesmetan rad. Seniorska ekipa će u Prvoj ligi, a kadetska selekcija u Ženskoj kadetskoj ligi Srbije, i naredne sezone nastupati sa najvećim sportskim ambicijama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here