Očekivanja u Art basketu pred završni turnir pionirki

Završni turnir pionirki biće organizovan u Nišu od 14. do 16. maja. Ekipa Art basketa dočekuje turnir spremna i motivisana da "naplati" rad tokom cele sezone.

0
795

Trener ekipe Nemanja Ćulafić očekuje veoma izjednačen i zanimljiv turnir.

„Ovogodišnji završni turnir dolazi kao nagrada za rad i trud u dosadašnjem delu sezone i mogu reći da sam zadovoljan i ponosan na ovo što je učinjeno. Sve ekipe koje dolaze na turnir su vrlo kvalitetne i svi imaju određene ambicije. Ono što je karakteristično za pionirski uzrast jeste da većina ekipa nije igrala međusobno, samim tim postoje određene nepoznanice i smatram da to završni turnir čini još uzbudljivijim. Želim da pohvalim moju ekipu na velikom napredku u ovoj sezoni i rezultatu koji je ostvaren u konkurenciji sa odličnim ekipama Crvene zvezde, Vizure i Agros basketa na F4 Beograda. Međutim, postoji određena žal što nije napravljen još jedan iskorak više. To nam daje još jedan motiv više da probamo da krunišemo ovu sezonu na najlepši način. Čestitao bih svim ekipama plasman na završni turnir i poželeo sreću na turniru.“

Sastav pionirske ekipe Art basketa: Hristina Dragićević, Jana Đorđević, Lana Mandić, Anđelka Mirković, Helena Marija Mišić, Dara Stanković, Dina Stojić, Jana Vesić, Emilija Virijević, Lana Korićanac, Dunja Radovanović, Sara Stojanović, Jovana Šaranović, Teodora Šaranović. Trener Nemanja Ćulafić, pomoćni treneri Milan Milanović, Lazar Tomić i Ana Mrkić.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here