• Published in Klubovi/Lige

 

ŽKK Vrbas Medela nastavlja sa aktivnostima pred nailazeću sezonu.

Kako je najavljivano iz uprave, klub su nedavno pojačale dve seniorske košarkašice, kao i jedna košarkašica mlađih kategorija, koja predstavlja veliki zalog za budućnost. U pitanju je Marina Marčetić, devojčica rođena 2003. godine.

Što se pojačanja seniorskog tima tiče, nova lica su Marija Mršić, prošle sezone članica Vršca, kao i najveće pojačanje kluba za ovu sezonu, Maja Šćekić.

Očekuje se da ambiciozna uprava u narednim danima angažuje i jednu košarkašicu na poziciji centra, čime bi kompletirala tim za predstojeću sezonu.

Vrbas je sa pripremama startovao u ponedeljak 21. avgusta, pod budnim okom stručnog štaba koji predvodi Dejan Mudreša, a koji je od ove sezone pojačan kondicionim trenerom Trivkom Svorcanom.

U nove izazove "štrudlice" je povela jedna od najvećih pojačanja, Ivana Bjelović. Pored dobro poznatog lica u vidu starog/novog kapitena, u klub su stigle i odlične mlade košarkašice Ljiljana Kiklić, Vanja Mudreša, Dragana Radović i Anastasija Podunavac, koje će sa izdancima vrbaške škole Sofijea Radojčin, Sofijea Repček, Mile Bjekić, Jovane Brkić i Jelene Tomić pokušati da ostvare što bolji rezultat.

PRATITE NAS I NA VIBERU

Uprkos tome što ekipa još uvek nije kompletirana, počelo se i sa pripremnim utakmicama. Prethodnog vikenda "štrudlice" su ugostile ekipu Duge iz Šapca. Treneru domaće ekipe, Dejanu Mudreši, rezultat nije bio primaran, koliko provera svega što se radilo minulih dana na treninzima, ali nije zgoreg pomenuti da su domaće košarkašice slavile pobedu sa 65:50.

 

Ivica Lončar

 

 

 

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?