Reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju u veteranskoj kategoriji 35+ na Svetskom prvenstvu održanom u Italiji. U finalu je bio bolji Brazil rezultatom 57:49. Brazil je u svojim redovima imao dve igračice koje su u profesionalnim karijerama nastupale u WNBA i zasluženo osvojio izuzetno jako prvenstvo.

Sastav tima koji je osvojio srebro: Tatjana Rapo (kapiten), Rada Vidović, Stojanka Ostojić, Danijela Varda, Branka Stoićević, Nataša Ivančević, Baki Dejna, Nataša Anđelić, Jelena Babić, Sandra Jurić, Angela Đelmiš, Barbara Lukić. Stručni štab: Biljana Stošić, Đurđa Nešković, Melinda Gubi. Pratioci tima i reporteri s terena: Jelena Popović i Gordana Oreščanin.

"Još jednom se zahvaljujemo Ani Joković i Košarkaškom savezu Srbije što su nam omogućili da učestvujemo i ovaj uspeh posvećujemo njima i svim devojkama koje su bile deo ekipe i stručnog štaba koji je prošle godine uzeo zlato na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu. Hvala vam još jednom", poručile su članice reprezentacije Srbije 35+.

 

 

 

videodana

fotodana


Kako ocenjujete rezultate reprezentacija ovog leta?