• Published in Klubovi/Lige

Srbija će danas dobiti novog šampiona u 3x3 basketu, posle velikog beogradskog Finalnog turnira za prvaka Srbije, koji je zakazan za sredu 17. avgust od 12.00 časova na Trgu Republike!

U finalu Roda 3×3 prvenstva Srbije 2016, basketaši će se u Beogradu takmičiti u kategorijama juniora, seniorki i seniora.

Na Trgu Republike biće postavljena dva specijalna terena, montažne tribine za publiku, najkvalitetnije ozvučenje i osvetljenje koje će pratiti i bogat program, atraktivni učesnici i gosti.

Takmičenje juniora počinje u 12.00 sati, seniorke kreću u 13.00 sati, a seniori u 15.00 časova.

Finalni turnir Srbije svakako ima rejting jednog od najvećih evropskih turnira ovog leta. Za najuspešnije u svim kategorijama obezbeđene su brojne vredne nagrade. Kada su seniorke u pitanju, nagrade su sledeće:

Prvo mesto: medalje, KSS novčana nagrada 40.000 din, robne nagrade kompanije P&G, vaučer za kupovinu u RODA maloprodajnim objektima u vrednosti 30.000 dinara, nagrade KSS – trenerka za svaku igračicu (4 kom).

Drugo mesto: medalje, KSS novčana nagrada 20.000 din , robne nagrade kompanije P&G, vaučer za kupovinu u RODA maloprodajnim objektima u vrednosti 20.000 dinara, nagrade KSS – trenerka za svaku igračicu (4 kom).

Treće mesto: medalje, KSS novčana nagrada 10.000 din, robne nagrade kompanije P&G, vaučer za kupovinu u RODA maloprodajnim objektima u vrednosti 10.000 dinara, nagrade KSS – duks za svaku igračicu ( 4 kom).

Četvrto mesto: nagrade KSS – polo majica za svaku igračicu (4 kom).


U konkurenciji seniorki takmičiće se šest ekipa.

U grupi A nalaze se ekipe: Prelepotice, Elixir Hajdučice i Labudice.

U grupi B nalaze se Mango, Mlade mame i Krem.

Od 13.00 časova igraju Elixir Hajdučice - Prelepotice i Mlade mame - Mango.

Od 13.40 časova igraju Labudice - Elixir Hajdučice i Krem - Mango.

Od 14.20 sastaju se Labudice - Prelepotice i Krem - Mlade mame.

Polufinala su na programu od 14.40, a utakmica za treće mesto i finale igraju se od 15.20.

 

 

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?