Ženska i muška 3h3 reprezentacija Srbije u subotu startuju na FIBA Evro Kupu (Evropsko prvenstvo) u Amsterdamu, koji počinje u petak 7. i traje do nedelje 9. jula 2017.

Srbiju će u Holandiji, u konkurenciji dama, predstavljati Maja Škorić, Biljana Pešović, Jelena Maksimović i Ana Radović, uz selektora Oliveru Krivokapić Dragićević, dok je muška reprezentacija otputovala u sastavu Dušan Domović-Bulut, Marko Savić, Dejan Majstorović i Danilo Mijatović (umesto povređenog Marka Ždera), uz pratnju selektora Gorana Vojkića i trenera Danila Lukića.

Reprezentacije su smeštene u hotelu „Artemis“, a iako u petak 7. jula, odnosno prvog dana takmičenja, na Evro Kupu prema planu takmičenja nemaju utakmice, dan će biti posvećen treniranju i obavezama koje imaju prema organizatorima (timska i pojedinačna fotografisanja, konferencije za medije…).

Podsećamo da su utakmice naših reprezentacija na programu 8. jula i to:

Ženska reprezentacija će od 14.50 za protivnika imati Češku, da bi sa Italijom odmerila snage od 18.45 časova.
Muška reprezentacija će protiv Mađarske igrati od 15.25 časova, dok će protiv Španije igrati poslednji meč dana od 21.05 časova.
Utakmice Evro Kupa igraće se na Trgu muzeja u Amsterdamu.

Direktni prenosi svih utakmica mogu se pratiti na adresi http://www.youtube.com/fiba3x3 , kao i na zvaničnom sajtu prvenstva http://www.fiba.com/3x3europecup/2017

 

 

 

 

videodana

fotodana
692017

Kako ocenjujete rezultate reprezentacija ovog leta?