• Published in Klubovi/Lige

Košarkašice Radivoja Koraća i Crvene zvezde od 17.30 u hali "Šumice" u Beogradu odigraće treću utakmicu finalne serije plej-ofa Ženske košarkaške lige Srbije.

Trenutni rezultat u seriji je 1:1, a šampion će postati ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Obe ekipe su sigurnom igrom uspele da ostvare trijumfe na domaćem terenu. Radivoj Korać je u prvoj utakmici u SC "Šumice" slavio sa 59:47, a Crvena zvezda se revanširala istom merom u hali "Basket siti" kada je slavila rezultatom 64:52.

Očekivanja pred treću utakmicu prenela je Ana Ilić, centar aktuelnog šampiona Radivoja Koraća: "Posle utakmice u Basket sitiju praktično je serija vraćena na početak. Nismo dobro odigrali tu drugu utakmicu, ali ne želimo da se ponovo vraćamo na to. Sada je pred nama veoma važan susret koji nam praktično može doneti meč loptu i prednost pred četvrtu utakmicu. Ako budemo odigrali kao u prvom duelu mislim da neće biti većih problema za nas. Najbitinije je da smo sve zdrave, a energije i motiva nam svakako neće nedostajati. Pozivam sve ljubitelje košarke da dođu i pogledaju ono najbolje što ženska košarka u našoj zemlji trenutno može da ponudi."


RADIVOJ KORAĆ - CRVENA ZVEZDA     LIVESTATS     LIVESTREAM
HALA SC ŠUMICE, BEOGRAD
SUBOTA, 08.04.2017 17:30
Stojanović S. (BG) - Juras J. (NS), Smiljanić J. (BG), Arsić A. (ODŽ)

 

CRVENA ZVEZDA - RADIVOJ KORAĆ     64:52

RADIVOJ KORAĆ - CRVENA ZVEZDA     59:47

 

 

 

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?