Foto: Radio-televizija Republike SrpskeFoto: Radio-televizija Republike Srpske

 

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik organizovao je danas u Banjaluci prijem za olimpijce koji su kao članovi reprezentacije Srbije osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Na prijemu su bili košarkašice Saša Čađo i Dragana Stanković, članovi stručnog štaba ženske košarkaške reprezentacije Jadranka Trkulja i Branko Stojnić, i odbojkašice Brankica Mihajlović i Tijana Bošković.

Nakon prijema, srpske olimpijke prošetale su gradom u društvu predsednika i premijerke Srpske Željke Cvijanović, ministarke porodice, omladine i sporta Jasmine Davidović, te kandidata za gradonačelnika Banjaluke, Igora Radojičića.

Brankica Mihajlović, Tijana Bošković i Dragana Stanković stigle su oko 12 časova u Banjaluku, gdje im se pridružila Saša Čađo.

Brojni članovi banjalučkih sportskih klubova, kao i građani dočekali su srpske osvajačice medalja ispred Palate Republike.

Sa osam osvojenih medalja na Olimpijskim igrama u Riju, sportisti Srbije ostvarili su najbolji rezultat na Igrama od osamostaljenja države.

 

 

 

 

 

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?