Gradonačelnik Vidoje Petrović sa saradnicima iz gradskog rukovodstva Loznice danas je organizovao prijem za košarkašicu Aleksandru Crvendakić koja je sa državnom reprezentacijom u Srbiju donela olimpijsku medalju iz Rio de Žaneira.

Čestitajući joj veliki uspeh Petrović je istakao da je kao i većina Lozničana ponosan na uspehe naših olimpijaca a posebno što se u sportskoj armiji olimpijaca našla Lozničanka Aleksandra Crvendakić. U posveti sa poklonima koje je mladoj košarkašici uručio Petrović je zapisao da je "srećan što je ova devojka svojim radom i talentom, započetim u Loznici, doprinela da se napiše nova stranica svetskog i srpskog sporta".

U izjavi zahvalnosti na lepom prijemu Aleksandra je rekla da je srećna što je i ovoga puta bila promoter vrednosti na koje svi mogu da se ugledaju kao i zato što je prva olimpijska medalja stigla i u Loznicu, grad koji je sve vreme bio uz nju.

Crvendakićeva je 2011. godine bila najbolji sportista Loznice a prošle godine dobila je Plaketu povodom Dana grada Loznice za doprinos u sportu.

loznica.rs

 

 

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?