Ekipa kragujevačkog Radničkog završila je prvi deo sezone sa skorom 5-7 i na sedmom mestu. Iako ih to ne čini bezbrižnim u borbi za opstanak, trener ekipe Saša Milojević kaže da je cilj ekipe nešto više od puke borbe za prvoligaški status.

Da li ste zadovoljni učinjenim do sada u sezoni i sa kakvim ambicijama ulazite u 2015.?
"Rezultatski mogu da budem zadovoljan. Ostaje žal za izgubljenim utakmicama na kojima nismo bili kompletni, utakmice protiv Vršca, Partizana, Vojvodine. Naše ambicije su da postignemo nešto više od samog opstanka, što je osnovni cilj za ovu sezonu. Verujem da će ova mlada ekipa u tome uspeti."

Ko je najveći favorit za titulu, a ko za ispadanje iz lige?
"Apsolutni favorit je ekipa Radivoja Koraća. Borba za opstanak će biti neizvezna do samog kraja i mislim da je nekorektno da neku ekipu izdvojim kao najvećeg kandidata."

Da li je igrački kadar promenjen tokom pauze?
"U nastavku sezone krećemo sa istim timom, za koji smatram da je postao dobar kolektiv sa fizionomijom i prepoznatljivim stilom igre. Svako ko želi da nas pobedi moraće dobro da se oznoji."

Očekivanja od "šumadijskog derbija" protiv Šumadije?
"U derbi sa Šumadijom ući ćemo hladne glave i sa željom da pobedimo iskusniju ekipu koja je u ovom meču blagi favorit. Siguran sam da će devojke dati svoj maksimum, što jedino kao trener i zahtevam."

 

 

 

videodana

fotodana


Kako ocenjujete rezultate reprezentacija ovog leta?