• Published in Sajt

O nama

Portal www.kosarka24.rs prvi je i jedini portal posvećen ženskoj košarci u Srbiji i regionu.

Naš cilj je da ne težimo senzacionalizmu, već da pravovremeno pružimo interesantne, relevantne i pouzdane informacije o sportu koji nam je doneo mnogo ponosa i radosti, a koji zaslužuje mnogo bolji tretman u javnosti.

Našim korisnicima 24 sata dnevno nudimo vesti, fotografije, video klipove, analize, komentare, intervjue, reportaže, rezultate uživo, statistike i još mnogo toga, međusobnu interakciju putem Fejsbuka, Tvitera, Instagrama i Jutjuba, ali i mogućnost da se i sami čitaoci angažuju kao sportski reporteri šaljući svoje informacije.

Kosarka24.rs je neprofitabilan sajt i na srpskom Internetu postoji od 14. avgusta 2010. godine.

Naš tim

Dejan Ignjatović - osnivač, glavni urednik i jedini vlasnik portala od prvog dana do danas. Jedini odgovoran za sve eventualne greške.
Vladimir Zeljkić - čovek iz senke
Nina Spasojević - Bivša košarkašica, novinarka najstarijeg sportskog lista na Balkanu, Dnevnog lista Sport
Dragutin Stojmenović - Bivši košarkaš, sadašnji trener, novinar na portalu www.telegraf.rs
Jovana Marković - Bivša košarkašica, novinarka na portalu www.kurir-info.rs
Nenad Kiš - Dugogodišnji pratilac zbivanja u ženskoj košarci, novinar na portalu www.kurir-info.rs

Vanja Savić - Novinarka radija Beograd 202

Portal www.kosarka24.rs ima mnogobrojne saradnike iz gotovo svih klubova ženske košarke u Srbiji, a i šire.

Naš mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. dostupan je svima koji žele da učestvuju u kreiranju sadržaja na portalu.

Ako mislite da nešto propuštamo, obavestite nas, pošaljite nam vest koju nemamo i mi ćemo je rado objaviti.

Hvala što nas posećujete!

Autorska prava

Portal www.kosarka24.rs je vlasnik autorskih i srodnih prava na objavljenim sadržajima (uključujući autorske tekstove, multimedijalne sadržaje, baze podataka i programski kod), a neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatraće se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko drugi mediji prenose sadržaj objavljen na Portalu, u obavezi su da nedvosmisleno i na vidnom mestu označe Portal, kao izvor sadržaja. Ako se sadržaj sa Portala prenosi na drugi digitalni medij, taj sadržaj se mora referisati na tačnu web adresu (link) na Portalu. Portal polazi od pretpostavke da je dostavljeni sadržaj autorsko delo korisnika.

Prihvatanjem Uslova korišćenja, korisnici su saglasni da Portal može dostavljeni sadržaj objaviti na sajtu. Ukoliko je korisnik prekršio autorsko pravo trećeg lica svu odgovornost snosi sam, a Portal će nakon prijema obaveštenja o kršenju autorskog prava ukloniti naznačeni sadržaj do razrešenja spora.

Portal neće odgovarati za dalju distribuciju ovog sadržaja putem drugih medijskih kanala i platformi koji su na bilo koji način povezani sa Portalom.

 

videodana

fotodana


Kako ocenjujete rezultate reprezentacija ovog leta?