• Published in Klubovi/Lige

 

Košarkašice Beočina savladale su u prijateljskoj utakmici ekipu Vrbasa rezultatom 65:58 (13:10, 11:15, 24:20, 17:13).

Bila je ovo prva trening utakmica Beočina u sklopu priprema za novu sezonu. Obe ekipe su bile oslabljene. U ekipi Beočina nedostaju Jovana Rad Adamović i Vanja Popludijević, dok su Marunkić i Stanić nastupile povređene i sa malim brojem treninga.

U ekipi Vrbasa nedostajale su Vladinka Erak i Lana Dušanić.

U izveštaju ekipe Beočina ističe se da je oduševila Tamara Jovančević sa dabl-dabl učinkom, kao i standardna Dunja Gvero. Njima su se pridružile iskusne Stanić i Vuković, kao i Marunkić sa velikim brojem asistencija. U ekipi Vrbasa najefikasnija je bila Anastasija Podunavac.

Bila je ovo odlična trening utakmica u kojoj se nisu štedeli ni jedni ni drugi, i koja je trenerima dala jasan signal u kom pravcu da nastave rad na pripremama za početak sezone.

Ekipa Beočina u petak putuje u Banjaluku gde će učestvovati na memorijalnom turniru. Rival u polufinalu je Ragusa iz Dubrovnika, dok se u drugom polufinalu sastaju Jedinstvo iz Tuzle i domaći tim Orlovi.

 

ŽKK Beočin - ŽKK Vrbas 65:58 (13:10, 11:15, 24:20, 17:13)

BEOČIN: Jovančević 13, Butulija, Vitomir 2, Dunđerski 5, Filipović 1, Marunkić 2, Stanić 19, Gvero 16, Vuković 7, Momirov. Trener: Aleksandar Jovanović.

VRBAS: Kitić 9, Radović 2, Tomić, Radojičić 2, Bijetović 4, Podunavac 16, Mudreša 10, Kepček, Mršić 15, Pavićević, Bjekić. Trener: Dejan Mudreša.

 

PRATITE NAS I NA VIBERU

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

PRATITE NAŠ YOUTUBE KANAL

 

 

 

 

 

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?