• Published in Blog

 

Kažu ako na početku izdržiš, posle će ti sve biti lakše. Kod mene je tako bilo. Nisam htela da idem na svaki trening, jer mi se više igralo žmurke i lastiša, ali to je bilo samo dok nisam shvatila koliko je sport lep, i šta ti sve sport omogućava. 

Nije mi trebalo puno to da shvatim. Od tada je svaki trening bio novi izazov i nova škola. Naučila sam šta je obaveza i šta je timski duh. Posle toga ni jedan trening nisam propustila, naprotiv jedva sam čekala da treniram. Stekla sam mnogo prijatelja zahvaljujući sportu, i obišla mnogo zemalja takođe zahvaljujući sportu. 

Ostvarila sam najveći san svakog sportiste, a to je da nosim dres, i da budem deo nacionalnog tima. Biti deo reprezentacije i predstavljati svoju državu je kruna bavljenja sportom. Nema ništa lepše nego kada zasvira državna himna, a ti na grudima nosiš grb svoje zemlje i ponosno je slušaš dok se viori zastava. 

Do toga moraš puno da se pomučiš, oznojiš, odrekneš mnogo čega, ali kada to doživiš znaćeš da se svaka kap znoja i svako žrtvovanje isplatilo. 

Mora da te vodi jedna misao, a to je da svako može da odustane, ali ne može svako da izdrži. 

(Podrinske novine)

 

videodana

fotodana


Ko je najveći favorit za titulu prvaka Srbije?